Home | Tutoriale | Cum sa Web | Online folosind Google Places

Online folosind Google Places

Google Places este un serviciu oferit de Google in mod gratuit afacerilor pentru a indruma potentiali clienti  catre locatia fizica a afaceri dumneavoastra. Acest serviciu oferta o serie de avantaje precum, posibilitatea de a primi recenzii din partea clientilor pentru serviciile si produsele oferite. Pe langa acestea puteti adauga fotografii cu locatia sau produsele dumneavoastra pentru o credibilitate mai mare din partea clientilor dar si o statistica destul de buna a numarului de afisari si click-uri din search engine. Totodata, daca beneficiati de un numar mai mare de rating-uri afacerea dumneavoastra, locatia acesteia va aparea mai des in cautari. Un alt avantaj este ca veti fi tot timpul prezent online, iar potentiali clienti va vor putea vedea/contacta prin intermediul acestiu serviciu.

Lasand deoparte beneficiile oferite de catre acest serviciu, sa trecem la treaba.

In primul rand aveti nevoie de un cont google cu care sa fiti conectati, dupa care va trebuii ca sa accesati urmatorul link https://www.google.com/business/placesforbusiness/

Selectati butonul Get Started for free, urmatorul pas va fi sa va cautati afacerea/locul dupa nume folosind campul de cautare afisat pe pagina.

Daca odata ce ati tasta numele afaceri dumneavoastra si nu este afisat in Google places puteti selecta “I’ve correctly entered the business and adress” si tot ce va trebuii sa mai faceti este sa completati campul nou aparut cu datele afacerii dumneavoastra, cam acestia au fost toti pasii pentru crearea contului. Simplu, nu?

About TotPeRo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.