Home | Other | Skydrive de la Microsoft, Cloud pentru documentele tale

Skydrive de la Microsoft, Cloud pentru documentele tale

Vreti sa aveti fisierele oricand cu voi?
Folosind Skydrive de la Microsoft aveti posibilitatea de a va stoca online 7 Gb de date in mod gratuit, posibilitatea de a crea si share-ui documente word, excel si ppt online.
Referitor la spatiu disponibil exista si varianta platita in caz ca aveti nevoie de spatiu mai mare de stocare online. Cei 7 Gbiti oferiti de cei de la Microsoft ii consider suficienti pentru orice pesoana care doreste sa stocheze diverse documente, la care sa poata avea acces rapid.
Ca sa folositi acest serviciu aveti nevoie de un cont live.com, aplicatia Skydrive si o conexiune la internet. In caz ca nu aveti cont live il puteti crea de aici

Live.Com

Urmati pasi simpli de configurare, iar dupa ce ati terminat de configurat contul de email puteti descarca aplicatia Skydrive de aici pentru:

Skydrive pentru Windows
Skydrive pentru Macintosh
Skydrive pentru Android

Aplicatia se va instala doar din cateva click-uri dupa cum puteti vedea mai jos, are si posibilitatea de a muta folderul skydrive pe alt disc.

[slideshow width=”570″ height=”270″] http://www.totpe.ro/wp-content/uploads/2012/11/Change-Default-Location-Of-SkyDrive-Client-In-Windows-Step1_thumb.jpg”
http://www.totpe.ro/wp-content/uploads/2012/11/login-skydrive.png
http://www.totpe.ro/wp-content/uploads/2012/11/select-folder1.png
[/slideshow] Cam acestia ar fi pasi pe care trebuie sa ii urmati, totodata cei de la Microsoft au publicat cateva filmulete scurte si la subiect cu avantajele Skydrive


Enjoy

About TotPeRo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.